RockStation

Miért is kell nekünk egy hangyafarm?

2018. február 15. - KoaX

aaf.jpg

A Numetalnak leáldozott. Hangzott a kijelentés, majd röhögtünk, mert igenis a Korn, a Limp Bizkit és az egy cover dallal berobbanó Alien Ant Farm is marha jó a mai napig. Ráadásul nem sokára az AAF meglátogat minket is! Irány a Dürer Február 26-án itt meg jön a kedv csináló!

A Michael Jackson feldolgozást mindenki ismeri, így most nem azzal kezdünk, hanem itt van a These Day, ami egy "illegál" klip. A grammy díjátadó gálán készült anno, érdemes csekkolni, hogyan kapcsolják le a zsaruk a bandát, illetve, hogy Snoop Dog milyen fejet vág!

Illetve, ha játszottál a Tony Hawk Pro Skater hárommal akkor ez a dal is nyilván ismerős lesz. Ha nem, akkor is van rá nagy esély, hogy anno a kétezres évek elején szembejött veled egy lejátszón, vagy egy házibuliban.

 

Az Attitude mond valamit? NEM, nem a Sepultura dalról beszélünk most. Tessék hegyezni a füleket továbbra is, köszi!

Na, lassan körbe érünk ezen a blokkon is, szóval... Ugye, hogy vannak itt jó dalok, csak eddig nem füleltél rendesen. Irány a Dürer FEBRUÁR 26-án, csókhalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr513669548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2018.02.16. 07:30:10

Az AAF-ban simán van annyi alter és grunge, mint numetal.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum