RockStation

Napi kockaság: az Avenged Sevenfold folytatja a Call Of Dutys zeneírást

2018. június 01. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgA 2010-es Not Ready To Die és a 2012-es Carry On után (melyek a Call Of Duty: Black Ops első és második részéhez készültek) az Avenged Sevenfold ismét bedob egy friss szerzeményt a játékszéria tiszteletére. A dal maga még nem elérhető, viszont az már biztos, hogy júliustól mindenki hallhatja, min is ügyködnek az urak. A Call Of Duty: Black Ops 4, amihez készül a muzsika, októberben érkezik a boltokba.


"A dal már kész van, épp most vesszük fel. A múlt héten tartottunk egy kis szünetet a felvételek között. A jövő héten fogjuk befejezni, aztán megy a keverőszobába és a maszterelésre. Úgy hiszem, valamikor júliusban már mindenki hallani fogja.


Ez kimondottan a játék számára íródott, de idővel kinőtte magát. Az évek alatt az Activisionös srácok a barátaink lettek, mert már annyi Call Of Dutys cuccot csináltunk. Megkérdeztek, hogy akarunk-e írni egy dalt és mi igent mondtunk. Neki is álltunk a dolognak és ez sült ki belőle.
" - mondta a basszer Johnny Christ az előreláthatólag váratlan dolgokat is tartalmazó dalról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814015646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum