RockStation

Énekescsere a Candlemassnél, újra Johan Längqvist áll a fronton

2018. szeptember 05. - theshattered

candlemassjohanrehearsal2018_638.jpgPár napja jelentette be a Candlemass, hogy meneszti Mats Levén énekest, a helyére pedig azt a Johan Längqvistet hozza vissza, aki a csapatban legutóbb az első albumon, az Epicus Doomicus Metallicuson rezgette meg a hangszálait. Az, hogy mégis hogyan mutat a régi-új énekes a fronton, arról egy rövid próbatermi videóban tájékozódhattok, alatta pedig a csapat cserével kapcsolatos rövid indoklását találjátok.


"Vissza akartunk találni a Candlemass gyökereihez, vissza a zenekar szívéhez és lelkéhez. Johan Längqvist visszatért és reméljük, ad majd némi új energiát, segít újra beizzítani a doom szívét. Nem tudjuk, hogy ez tíz, vagy öt évig fog tartani, de ha már egy év is megadatik, ebből a mókából és a zenélésből, amit nagyon szeretünk, már ütős lesz! A kör bezárult, Johan visszatért!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr714222533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum