RockStation

Jövő nyáron jön az új Skillet korong

2018. október 26. - theshattered

skilllet_2016.jpgHa minden jól megy, jövő nyáron végre megjelenik a Skillet legújabb, sorrendben a tizedik, egyébként össze-vissza halasztgatott nagylemeze. John Cooper énekes rajongói persze addig sem fognak unatkozni, hiszen ma megérkezik a Fight The Fury EP-je, a Still Breathing is. Ezekről osztott meg pár mondatot Cooper.

"Hét héttel ezelőtt még úgy volt, hogy októberben kijön az új Skillet album. Hat hónappal azelőtt úgy volt, hogy akkor, januárban fogjuk kiadni. Most úgy néz ki, a jövő évig már nem fog megjelenni. Úgy gondolom, hogy az új album súlyosabb lesz, de meglesznek azok az arénahimnuszok is, valamint lesznek Jennel közös duettek is, amiket nagyon szeretnek a rajongóink. Izgatottan várom."

A ma megjelenő Fight The Fury EP-ről: "Iszonyat sokat kérdezték a közösségi média felületein, hogy ez vajon még mindig keresztény zene? Nem várom el senkitől ezt a feltételezést, de mivel a Skillet egy keresztény csapat, jogos a kérdés. Az én felfogásomban a Fight The Fury nem egy keresztény csapat, de le szeretném szögezni, hogy én továbbra is az vagyok és a hitem nagyon fontos számomra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6314322919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum