RockStation

Nem siet a következő lemezével a Dimmu Borgir

2024. május 07. - theshattered

dimmu_borgir_2018.jpgMár hat éve annak, hogy megjelent a Dimmu Borgir legutóbbi albuma, az Eonian, azóta pedig csak egy, a feldolgozásdalaikat egy kupacba szedő lemez érkezett tőlük, ami elég karcsú. Silenozék viszont úgy érzik, semmi okuk kapkodni (azelőtt is nyolc év szünet volt az Abrahadabra után), inkább kihasználják a rendelkezésre álló időt és formálgatják az anyagot.

Silenoz: "Dolgozunk az új témákon. Jó ideje formálgatjuk a friss témákat. A pandémia alatt volt egy kis leállás, ahol külön-külön írtuk a dolgainkat, aztán amikor megint összejöttünk, megpróbáltunk belőlük kikutyulni valami új főzetet.

A rajongók már mondogatják, hogy ki kellene adni egy új lemezt, meg hasonlók, de az a helyzet, hogy inkább kihasználjuk az időt, ha kell, akár egy évvel többet is, hogy azzal is jobb legyen az eredmény, ha érted mire gondolok. Nyilvánvalóan mi is szeretnénk, ha a lehető leghamarabb kint lenne a lemez, de nem fogunk kapkodni vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018398309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum