RockStation

Újabb könyvet ad ki Paul Stanley

2018. december 07. - theshattered

paulstanleybackstagepass.jpgEgy kvázi folytatást ad ki a 2014-es könyvéhez Face The Music: A Life Exposedhoz a világ nagyközönségétől búcsúzásra készülő Kiss énekes-gitárosa, Paul Stanley. A sikereinek hátteréről szóló olvasmány (angol nyelven) április 30-án fog megjelenni, magyar kiadásról egyelőre nem tudunk.

Paul Stanley: "Ez bizonyos értelemben majdnem egy folytatás lesz az első könyvhöz, talán kicsit jobban bele fog menni, hogyan is értem el azt, amit elértem, milyen megközelítéssel tettem azt. Értelemszerűen nem fogok papolni az embereknek, megmondani nekik, hogy mit tegyenek, de úgy vélem, hogy legalább kaphatnak egy kis betekintést abba, hogy mit is érhetnek el - azon keresztül, ahogy én tettem. Nem hiszem, hogy azzal sokat lehetne elérni, ha az embereknek megmondjuk, hogy 'a helyedben én ezt, vagy azt tenném...'. Mert ha azt teszed, hát, elsősorban te nem én vagy, egy percet sem töltöttél el az én cipőmben, szóval sokkal fontosabb, hogy magadnak jöjj rá a dolgokra. De úgy hiszem, hogy mindannyian tanulhatunk valamit mások cselekedeteiből. Szóval ebben a könyvben megpróbáltam az én nézőpontomból leírni, hogyan is jutottam el az A pontból a Z pontig."

paulstanleybackstagepassbook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314451302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum