RockStation

Valamilyen módon folytatja majd a Kiss

2022. december 19. - theshattered

0kiss2022_37_eredmeny.jpgManapság már csak akkor lehet elhinni a búcsúturnékat, meg az utolsó koncerteket, ha egy fontos tag meghal és tényleg nem tudja folytatni a zenekar. A Kiss viszont erre is gondolt! Paul Stanley állítja, hogy a jelenleg búcsúturnén (hehh...) lévő zenekar a későbbiekben is folytatni fogja valamilyen formában, sőt, elképzelhető, hogy a jelenlegi felállás tagjai nélkül.

Paul Stanley: "A Kiss olyan, mint egy sportcsapat. Amikor az éljátékos kiesik, vagy visszavonul, a csapat nem hagyja abba. A csatatéren, amikor a sereg veszít pár katonát, nem lengetik be a fehér zászlót. Valaki más felveszi a fegyvert és ő tör előre. Szóval ilyen, vagy olyan formában, de mindig is lesz Kiss.

Nem én találtam fel a kereket. Kicsit igazítottam rajta, de ki vagyok én, ha nem az engem inspirált emberek ötvözete? Amikor hozzáadtam a személyiségemet, akkor lett belőle az, akit az emberek Paul Stanleyként ismernek. Ha azt hinném, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt megteheti, az elég énközpontú és egoista lenne. Van valaki más, aki átveheti és viheti helyettem a zászlót? Naná! Nem azt mondom, hogy az én másolatomnak kell lennie. Én sem vagyok senki másnak a másolata. Sok már ember ötvözete vagyok, aki hatott rám.

Messze vagyunk még a végétől. Mondhatnám, hogy ez az út vége, de aszfaltoznak még további utakat. Ez pedig csak azokat zavarja, akik utálnak minket. Teljesen őszinte leszek, ők sosem számítottak, ahogy most sem. Azok az emberek, akik látni szeretnének minket, izgatottak lesznek. Azoknak, akik azt kívánják, bárcsak eltűnnénk, még várniuk kell. Ilyen vagy olyan formában, de sosem fogunk végleg eltűnni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218005672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum