RockStation

Ünnepi koncertekkel és újrakiadással töri meg a csendet a Katatonia

2019. február 20. - theshattered

katatonia2016.jpgA tavalyelőtt bejelentett bizonytalan hosszúságú szünetet megtörve néhány kiemelt koncert erejéig újra összeáll a Katatonia. A csapat az idén tíz éves remekművét, a Night Is The New Dayt fogja megünnepelni hat estén, melyet újra ki is fognak adni egy különleges kiszerelésben.

"A visszatérésünket a Night Is The New Day című albumunk megünneplésével fogjuk megkezdeni, mely 2019-ben lesz tíz éves. A tizedik évfordulóra a Peaceville egy deluxe kiadással fogja megjelentetni ezt a klasszikus lemezt 2019 május 17-én és hogy emlékezetesebb legyen a megemlékezés, visszatérünk a színpadra és teljes egészében eljátsszuk a Night Is The New Day lemezt hat kiválasztott májusi európai koncerten.

A Night Is The New Day tizedik évfordulós kiadása egy új borítót fog kapni a régi alkotótársunktól, Travis Smithről, Bruce Soord pedig (első alkalommal) egy pompás 5.1-es keverést készített hozzá, mindemellett a nevezetes Dom Lawson újságíró széljegyzeteit is olvashatjátok majd."

A már említett hat este helye és ideje az alábbi:

May 20 - Luxembourg City, Luxembourg, Rockhal
May 21 - Cologne, Germany, Live Music Hall
May 22 - Berlin, Germany, Columbia Theater
May 23 - Hamburg, Germany, Gruenspan
May 24 - Vosselaar, Belgium, Biebob
May 25 - London, United Kingdom, Islington Assembly Hall

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414639364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum