RockStation

Máris új dalokkal készül a Clutch!

2019. június 07. - theshattered

clutch_2018.jpgIgen, jól látjátok, máris elkészült a Clutch következő dalsorozata, a tavaly szeptemberi Book Of Bad Decisionst követő, friss nótákat tartalmazó kvázi lemeznek is hívható dalgyűjteméény. A Weathermaker Vault Series első dala, az Evil (ami egy Willie Dixon-feldolgozás az '50-es évekből) szombaton fog debütálni.

Neil Fallon: "A Clutchnak végre megadatott némi jól megérdemelt szabadidő az előző turné után, de nem telt el sok idő, mire elkezdtünk unatkozni, úgyhogy felvettünk néhány dalt. Ezeket a nyár folyamán fogjuk kiadni. A címe: Weathermaker Vault Series.

Az első kiadandó dal az Evil (Willie Dixon / Cactus) lesz és Dan Carter BBC 1 Rock Showjában fog debütálni vasárnap, június 9-én, majd június 10-én világszerte elérhető lesz. Nem mellesleg el szeretnénk játszani a Downloados szettünkben is, június 14-én, pénteken.

Nagyon sok újság van még, amit meg fogunk osztani veletek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214882764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum