RockStation

Psycho Ward - Megérkezett az Annihilator új klipje!

2019. november 28. - theshattered

_mg_4297.jpgEgy új videót adott ki a január 24-én megjelenő nagylemezéhez, a Ballistic, Sadistichez a Jeff Waters-vezette Annihilator. A pár napja Budapesten is egy elvetemültet ostromolt csapat a Psycho Ward című dalát filmesítette meg, ez az alábbiak szerint fest.

Jeff Waters: "A Psycho Ward a Never Neverlanden található Stonewall zenei hangulatához nyúl vissza, de egy teljesen más mondanivalóval: a családon belüli erőszakkal és zaklatással. A '90-es évek óta már nagyon sok dalt írtam ebben a témában, de ez a nóta tökéletes keveréke lett a régisulis metalnak és a megfelelő szövegi és énektémának, mindez együtt adja át a lényeget. Élvezzéket, régisulis metal fanok. Üdvözöljétek az új dolgokat!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315328600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum