RockStation

Speciális koncerttel ünnepli az Alice in Hell jubileumát az Annihilator

2023. december 23. - moravsky_vrabec

annihilator_live2024.jpg

Jövőre lesz 35 éve, hogy megjelent az Annihilator bemutatkozó albuma, az Alice in Hell. A klasszikus nagylemez évfordulóját egy speciális fellépéssel ünneplik jövő júniusban.

Aki követi a zenekar, illetve a főnök, Jeff Waters körüli történéseket, nehezen talál vezérfonalat az elmúlt évek eseményei mögött. A legutóbbi stúdióalbum, a Ballistic, Sadistic 2020-ban jelent meg, de a covid-járvány miatt már nem tudták megturnéztatni. Később Jeff bejelentette, hogy sorban kiadja a teljes Annihilator-katalógus albumait, újrafelvett és felspécizett változatban. Ebből eddig csak a 2007-es Metal újba tett változata jelent meg, Metal II címmel, Stu Block-kal a mikrofon mögött. A többi 16 lemezről egyelőre nincs hír, Jeff azonban azt is megszellőztette, hogy készít egy hard rock albumot, de erről sem tudunk részleteket, megjelenési dátumot annál kevésbé. 

Ennek tudatában legalábbis meglepő, hogy a két félbehagyott projekt mellé egy harmadikat is indít a kanadai gitáros: jubileumi koncerten játsszák el az Alice in Hell debütalbumot, majd később a legendás Never, Neverland-et is. Mit tudunk eddig? Június 29-én, a szlovákiai Topfest-en lépnek fel a Scorpions és a Five Finger Death Punch társaságában, és az "Alice" dalai mellett a legismertebb dalaik is felcsendülnek majd. A mikrofonnál Stu Block, a dobok mögött pedig a régi harcostárs Ray Hartmann zajong majd. Jövő nyáron ez lesz az egyetlen fellépésük Európában, de 2025-ben, a Never, Neverland évfordulóján már alaposabb turné várható. Friss dalokat így jó ideig hiába várunk Jeff Waters műhelyéből, de a klasszikus albumok rajongói pazar kiszolgálást kapnak majd. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018286817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum