RockStation

Elkészült a The Ghost Inside új lemeze!

2020. február 05. - theshattered

the-ghost-inside-2018.jpgBefejezte a friss lemezének munkálatait a 2015-ben buszbalesetet szenvedett The Ghost Inside. A már egy ideje újra aktívan koncertező csapat egyelőre még nem kapkodja el a munkálatokat, a Will Putney segítségével lezajlott felvételek anyaga már a dobozban, jöhet a keverés is. A fejleményekről a már említett baleset következtében egyik lábát elveszítő dobos, Andrew Tkaczyk számolt be.

"Tavaly januárban az egyik hálószobámat átalakítottam házi stúdiónak, a srácok pedig átjöttek és nekiálltunk az írásnak. Így amikor lecsaptunk Willre és megmondtuk neki, hogy rá gondoltunk, mint producerre, már ott volt Jeremy is az A Day To Rememberből, akivel az előző két lemezen is dolgoztunk.

A munkával kapcsolatban... Először Orlandoban találkoztunk Jeremy stúdiójában és Andrew Wade stúdiójában, hogy megcsináljuk ezeket a pre-pro demókat. Ez volt tavaly májusban. Szóval Jeremy eljött hozzánk, majd mindannyian elrepültünk Floridába, majd két-három hetet töltöttünk Orlandoban. Aztán kivettünk egy kis szünetet, meg júliusban megvolt a visszatérő bulink, kellett egy kis idő gyakorolni rá. Aztán visszamentünk a jó öreg Bellevillebe, New Jerseybe, hogy befejezzük a felvételeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615459584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum