RockStation

Jamey Jastával közös dalt adott ki a Benighted

2020. február 12. - theshattered

benighted-normal-03-anthony_dubois.jpgKiadta a hamarosan megjelenő új nagylemezének második promódalát a francia Benighted. A Rockmaratonon is fellépő csapat az Implore The Negative című tétellel hegeszti le az agytekervényeket, amiben a Hatebreed torka, Jamey Jasta is üvölt pár sort. A teljes csomag, az Obscene Repressed című nagylemez április 10-től lesz elérhető.

Benighted: "Elszabadult masszív brutalitás, itt vagyunk! Boldogak és büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk az új lemezünk, az Obscene Repressed második dalát, melyben a hatalmas Jamey Jasta szerepel vendégként a Hatebreedből. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy ennyire lelkes volt és hogy részese lett az úgy szüleményünknek! Hallgassátok, beteg állatok, reméljük, élvezni fogjátok az Implore The Negative-ot! A nyaktörő dal arról szól, amikor Michael elméje kiszakad a valósából és pszichózisba esik, csak hogy életben tartsa őt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8715470474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum