RockStation

Soundgardent dolgozott fel a Sevendust

2020. június 27. - theshattered

sevendustfeb2018promo_travisshinn_638.jpgMintegy két év dalszünet után egy feldolgozással tért vissza az éterbe a Sevendust. A csapat a Soundgarden 1994-es dalát, a The Day I Tried To Live-t rakta át a saját stílusába, melynek eredményéhez egy dalszöveges videót is készítettek.

Lajon Witherspoon: "A Soundgarden mindannyiunk számára fontos zenekar volt itt a Sevendustban, ez a szeretet egészen a csapatunk kezdetéig nyúlik vissza. Gondolkodtunk azon, hogy fel kellene dolgoznunk valamelyik dalukat, végül a producerünk, Elvis javasolta a The Day I Tried To Live-t. Én személy szerint bármelyik számnak örültem volna. Amikor először hallottam, is tudtam, hogy ezek a szavak időtlenek. A szöveg arról szól, hogy próbálj meg új dolgokat megtapasztalni, változtasd meg az életmódodat. Mi minden nap látunk erre példákat, szerte a világból. Hogy feldolgozhattuk ezt a dalt és ki is adhattuk, mindannyiunk számára különleges élmény. Köszönjük nektek Chris Cornell és Soundgarden!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9515969984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum