RockStation

Július végén dől el, hogy lehetnek-e augusztus 15-től tömegrendezvények

2020. július 16. - theshattered

0muse03_eredmeny.jpgJúlius 29-én dönt a kormány a koncertek és az ötszáz főnél nagyobb rendezvények további sorsáról. A kormányinfón bejelentették, hogy az augusztus 20-i ünnepségek elmaradnak, a többi esemény, így például a Fishing On Orfű, a Fezen, vagy a SZIN sorsa a fenti dátumig a levegőben fog lógni.

Az egyik "legkomolyabb" érv a szigorítás mellett Gulyás Gergely kormányszóvivő szerint...: "Van egy nagy különbség a focimeccs és a zenés rendezvények között: az alkoholfogyasztás, így pedig kevéssé tartják meg a távolságot az emberek a rendezvényeken."

Gulyás Gergely szerint szerint ugyanakkor több érv szól ma amellett, hogy ne enyhítsenek július végén. Hozzátette, ha augusztus végére sem változik a vírushelyzet, akkor a kormány be tud vezetni egy olyan támogatási programot, ami a magyar zeneipart támogatja, így a kormány nyitott arra, hogy segítse a szektort az elszenvedett veszteségek miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3016009304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum