RockStation

Már kilenc új dalötlete van a Shinedownnak

2020. október 15. - theshattered

shinedown_2018.jpgMár demózza a következő nagylemezének számait a Shinedown. A csapat a hetedik soralbumára készül, amire kicsit vissza akarnak venni a terebélyesebb hangzásvilágból, inkább a nyersebb, direktebb számokat tűzték ki célnak.

Brent Smith: "Bebizonyosodott, hogy képesek vagyunk terebélyes lemezeket készíteni, ilyen igazán filmzenés, nagyzenekaros anyagokat mindenhonnan megdörrenő hangképpel. Ezzel a lemezzel vissza akarunk majd lépni a dob, basszus, gitár, ének vonalhoz, megírni a legfrissebb, legragadósabb, legharapósabb tételeket, amiket csak tudunk. Nem hiszem, hogy ez alkalommal fel fogjuk ütni a 'Rétegezzük a sávokat, ahogy más lemezeknél is tettük és toljuk ameddig csak lehet' nagykönyvet. Az ötlet az, hogy legyen egy gazdag mono hangzás, vagy olyan sztereó, ahol mindent berakunk középre. Nincs többszáz sáv a dalokban. Nincs huszonkét fős nagyzenekar, amit bevonhatunk. Ezt már megtettük, készítettünk ilyen lemezeket, szeretjük is őket, a hangzásukat, de a következő lemezen a négytagú felállásra akarunk koncentrálni, meglátjuk, hogy le tudjuk-e szakítani így is a tapétát, hogy csak négyen dühöngünk a szobában."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3716239820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum