RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol12.

2021. március 21. - sunthatneversets

northlane_2021.jpg

A mai rockdiszkóban mindenféle core-ság, mainstream punk/rock, és két rocksztár, az egyik szólóban a másik pedig új projekttel. /Fotó: Northlane/

NORTHLANE - Clockwork

Friss klipes dal jött a Northlane-től, ami a Clockwork címet kapta. A nóta amellett, hogy egyfajta étvágycsökkentő szerepet tölt be, egyben a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Oceanic Nationals esport liga hivatalos dala is ami éppen ma veszi kezdetét. Nos, nem hiába a választás, a dalnak megvan a maga lendülete egy jó kis aprítás mellé!


GO AHEAD AND DIE - Truckload Full Of Bodies

Kiadta a valamikor az év későbbi időszakában megjelenő bemutatkozó albumának az első előzetes dalát a Max Cavalera, Igor Amadeus Cavalera és Zach Coleman által alkotott Go Ahead And Die. A Truckload Full of Bodies lentebb kagylózható meg.


SERJ TANKIAN - Electric Yerevan

Pénteken megjelent Serj Tankian legújabb anyaga, az Elasticity című EP. Az ötszámos csomag a megjelenés alkalmából egy klipet is kapott, ami az Electric Yerevanra készült el. Mint ismert, a dalok alapjait Tankian eredetileg a System Of A Down végül soha el nem készülő anyagára szánta. 


WRISTMEETRAZOR - Last Tango In Paris

Megjelent a Wristmeetrazor legújabb dala, a Last Tango in Paris. A klipet is kapott szám persze egy új lemez előhírnöke, a Replica of a Strange Love június 11-én várható. Az említett szám érdekessége, hogy a Knocked Loose gitárosa, Isaac Hale vendégszerepel benne.


RISE AGAINST - Nowhere Generation

Négy év kihagyás után új lemezzel jelentkezik a Rise Against. A csapat Nowhere Generation címre keresztelte az anyagot, amiben természetesen a megszokott politikai hangvétel mellett megkapja a magáét a mai generáció is. De hogy mégis miféle lesz a június 4-én érkező anyag, megmutatjuk a címadó dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4616470714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum