RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol18.

2024. május 05. - sunthatneversets

wmd1.jpgHeti dalmegosztásunkban klafa goth metal, hardrock legendák, egy húzós szupergrupp, egy ordas nagy saller és 25 éves hazai jubileum. /Fotó: Watch My Dying/

UNTO OTHERS - Butterfly

Ha szereted a goth-metalt, esélytelen, hogy ne ismernéd az Unto Others-t, főleg hogy Magyarországon is megfordultak már párszor. A príma hangulatú muzsikát toló kvartett egy új dallal, az igazán ütős Butterfly-jal lepte meg a nagyközönséget, amit lentebb találtok meg a hozzá készített videó társaságában.


CATEGORY 7 - In Stitches

Leszállította a bemutatkozó számát a mondhatni all-star zenekar (van még értelme ennek a kategóriának?), a Category 7. A John BushPhil DemmelMike OrlandoJack GibsonJason Bittner összeállítású ötös az In Stitches zenélős klipjével mutatja meg, mire kell számítani majd a július 26-án megjelenő lemezükön. És hogy mire? Király riffekre, jó hangulatra és frankó, húzós témákra! 


BODYSNATCHER - Human Disdain

Folytatja a mocskosul húzós riffekkel való arcletépést a Bodysnatcher. A nemrégiben a Lemezboltok Napja alkalmából EP-vel jelentkezett brigád a Human Disdaint emelte ki a pakkról és hát ha nem hallottátok volna, előre annyit, hogy érdemes mind a füleket, mind a nyakakat kicsit megtornásztani előtte. Indul a falra kenés!


DEEP PURPLE - Portable Door

Korábban már bemutatta a július 19-én megjelenő új nagylemezének, a fura című =1-nak a borítóját és dallistáját a Deep Purple. A rocklegendák akkor jelezték, hogy az hamarosan az első dalt is bemutatják majd a tizenhárom számos anyagról. Nos ígéret szép szó, itt a Portable Door. 


WATCH MY DYING - Napköszörű

Több mint öt év után új anyag jön a hazai extrém metal veterán, idén 25 éves jubileumát ünneplő Watch My Dyingtól. Az Egyenes kerülő címet kapott nagylemez szeptember 5-én jelenik meg rajta nyolc dallal a Metal.hu kiadó jóvoltából. Ehhez megérkezett az első előzetes dal, a Napköszörű, melyhez videó is jár. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718395777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum