RockStation

Gerontocrap - Új dal és videó a Godgiventől

2021. május 07. - sunthatneversets

godgiven-businessshow-1000x667.jpgAhogy legutóbb említettük, nyáron érkezik a Godgiven első nagylemeze, Not that Godly címmel, amihez itt az újabb felvezető darab, a Gerontocrap.

Zeneileg és szövegileg is az előző dal felfogásában folytatjuk a spoilerezést. A mondanivaló azzal a régi, ostoba berögződéssel megy szembe, miszerint feltétel nélkül, megalapozatlan előnyökhöz juttatjuk azt, aki erőszakosabb, nagyobb hangú, aki előbb érkezett, vagy akinek nagyobb hátszele van, míg az észérvek, a valódi érdemek nem számítanak semmit. Ideje elengedni ezt a defektes értékrendet, hogy a magasabb szintű társadalmi problémákat is csírájában el tudjuk fojtani! Viszont nagyon kevesen mernek konfrontálódni, többségében inkább tehetetlenül feszülnek olyan ügyeken, amire az égvilágon semmi ráhatásuk nincsen, miközben a saját szintjükön nem hajlandók semmin változtatni. Ez a luxus mostanra már nem megengedhető...

A vizuál a legutóbbi klipünk zárójelenetére épülő szöveges track-videó, Takács Borisz (B42 - DiY) által, a hanganyag és a producelés pedig Tóth Gábor (Ghostship Recordings, Harmed) és Csongor Bálint (Subscribe, Useme) közös munkája.

A lemez megjelenéséig jön még egy videó, majd június 11-én a teljes album elérhető lesz minden fontosabb zenei platformon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6116524998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum