RockStation

Egy teljes metallemez érkezhet Dave Grohltól a jövő héten

2022. február 17. - sunthatneversets

grohl_studio_666.jpg

Tegnap elég nagyot durrant a Foo Fighters (vagy csak Dave Grohl?) thrash dala, amely a csapat Studio 666 című horrorfilmjének egy egyik betétdala és filmben feltűnő Dream Widow neve alatt jött ki. És most lehet, hogy még nagyobb lesz a durranás, ugyanis Grohl úgy tervezi, hogy a film jövő heti bemutatója mellé egy teljes Dream Widow-lemez is érkezik.

Grohl azt mondta a Dream Widow-ról, hogy a nyolcvanas évek thrash metal zenekarai ihlették a dalokat, de megemlítette a Trouble, a Corrosion of Conformity és a Kyuss nevét is. Sőt azt is hozzátette, hogy az album Lacrimus dei Ebrius című dala egy 13 perces metáleposz, ami négy vagy öt különböző részből áll. Mindenesetre mi tűkön ülve várjuk a fejleményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4117597136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum