RockStation

A Judas Priest melegít be Ozzy Osbourne előtt

2022. július 26. - sunthatneversets

ozzyjudas.jpg

A Rock and Roll Hírességek  Csarnokának tagja, a Grammy-díjas énekes és dalszerző, Ozzy Osbourne, több mint öt évtizedes előadói karrierjét ünnepli (szólóművészként és a Black Sabbath énekeseként egyaránt) „NO MORE TOURS 2” elnevezésű turnéjával. Budapestre május 17-én ér a turné, az előzenekar - még leírni is furcsa - itt is a Judas Priest lesz.

„Rendkívül szerencsés voltam, hogy két sikeres zenei karrierem is volt. Úgy tekintek erre az utolsó turnéra, mint egy hatalmas ünnepségre a rajongóim és mindazok számára, akik az elmúlt öt évtizedben élvezték a zenémet. Szeretnék köszönetet mondani mindnyájatoknak és Judas Priestnek az elmúlt évek türelméért és támogatásotokért.” – nyilatkozta az énekes.

Ez a show a legendás művész világkörüli koncertezésének végét jelenti, bár a jövőben továbbra is adhat időnként koncertet különleges alkalomból. Pályafutása során OZZY több mint 100 millió lemezt adott el. A koncertről további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6217891439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum