RockStation

Ezt látni kell: Erik Grönwall Painkillert énekel

2023. január 30. - moravsky_vrabec

erikgronwall.jpg

A svéd Erik Grönwall jelenleg a Skid Row énekese, de szabadidejében továbbra is készít otthoni felvételeket, jellemzően feldolgozásokat. Az ilyesmit ritkán szemlézzük itt a magazinban, de Erik Painkiller feldolgozása különösen ütős lett.

Talán nem kell részletezni, mekkora kihívást jelent a Painkiller eléneklése, de a hangszeres szekció is rejt izgalmakat. Erik hívott pár vendéget a felvételhez, a legismertebb Love Magnusson, a Dynazty gitárosa, aki a szólókat játssza. A többi hangszert szintén élő ember rögzítette, így a felvétel kiemelkedik a házibarkács feldolgozások tömegéből. De a lényeg mégis az ének, amire még maga a Metal God is büszke lenne. A Judas Priest örökzöldjét természetesen hangról hangra játsszák, na nem mintha szükség lenne bármilyen újragondolásra. Szerencsére van videó is, már lehet is klikkolni! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718037102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum