RockStation

Demózgat a Dimmu Borgir

2023. december 07. - theshattered

dimmu_borgir_2018.jpgMár öt éve annak, hogy a Dimmu Borgir rendes sorlemezzel jelentkezett, persze nem számolva az Puritanical Euphoric Misanthropia tavalyi újrakiadását, meg az idei feldolgozás-gyűjteményüket, hiszen azok egyáltalán nem tartalmaznak/tartalmaztak új számokat. Az Eonian utódjának kérdése így természetesen adja magát, de Silenoz megnyugtató hírekkel szolgál: olyan hat-nyolc feldemózott számuk már tutira van. Igaz, nem fognak kapkodni a kiadásukkal.

Silenoz: "Hát, igazából könnyebb lenne egy Enthrone Darkness Triumphant második részt írni és akkor minden második-harmadik évben kiadhatnánk egy ahhoz hasonló lemezt, de hogy őszinte legyek, mi lenne annak az értelme, hogy legyen egy olyan albumunk, ami majdnem ugyanolyan, mint amit néhány rajongónk klasszikusként könyvel el? Nyilván az lenne a legegyszerűbb megoldás és akkor lenne a legkevesebb ellenállás. Egyben az én olvasatomban az lenne az a pont, amikor eladjuk magunkat, mert valami olyasmit csinálnánk, ami kevesebb kihívással és több lével járna. De mi sosem így működtünk. Sosem alkudtunk meg, mindig annyi időt szántunk egy lemezre, amennyit jónak láttunk ahhoz, hogy teljes legyen egy anyag. Ha ahhoz nyolc év kell, mint ahogy legutóbb volt, még ha nem is kellett volna annyinak lenni, akkor is ez a módja az egésznek. Akkor van kész egy lemez, amikor elkészül."

Az új anyaggal kapcsolatban: "Van egyfajta ütemtervünk. Úgy gondolom, hogy ez jó ötlet, de nem szabad, hogy kőbe legyen vésve, de jó, ha van egy időkeret a haladáshoz. Főleg, ha kezd hat-hét-nyolc dalod lenni, mint ahogy mi most állunk és fel vannak azok demózva énekkel, meg minden hasonlóval. Aztán most kicsit újra előszedtük a dolgokat, az egész igen jónak tűnik. Úgy is mondhatnám, hogy jól szólal meg az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3418275321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum