RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol10.

2024. március 10. - sunthatneversets

pain202321-756b4ca1.jpgHeti dalmegosztásunkban fröcsögő gyűlölet, szinti-metal, melodeath, industrial és táncparkettre való techno-rock. /Fotó: Pain/

DARK TRANQUILLITY -  The Last Imagination

Endtime Signals címmel augusztus 16-án a Century Media gondozásában jelenik meg a Dark Tranquillity új albuma. Erről a csapat bemutatta az első single-t, amely egy visualizer kíséretében a The Last Imagination című dalhoz landolt.


BURTON C. BELL - Anti-Droid

Nyilván a Fear Factory ex-énekesét Burton C. Bell-t sokaknak nem kell bemutatni, de szólóban azért eddig sok mindent nem hallhattunk tőle. Ami késik azonban nem múlik, hiszen itt egy új single, videóval kísérve, ami az Anti-Droid címet viseli és természetesen industrial muzsika, még ha nem is a tekerős fajtából. Lemezről egyelőre nincs hír, de nem nagyon lepődnénk meg, ha hamarosan lenne.


PAIN - Go With The Flow

Jön a Pain új albuma, az I Am. Az lemez maga május 17-én fog megjelenni, de már kint van az első dal, a Go With The Flow, melynek videójában a Lindemann klipekből (is) már jól ismert tettestárs, Peter Stormare vendégszerepel. Aztán van-e sodrás, ha már így ígéri a dal címe? Van bizony!


FULL OF HELL - Doors To Mental Agony

Jön a Full Of Hell új nagylemeze, a Coagulated Bliss. Az április 16-án érkező anyag híre egy friss dallal landolt csomagban, az alig több, mint másfél perces Doors To Mental Agony egy igazi gyilkos cucc, érdemes ráfülelni.


THE DEVIL WEARS PRADA - Ritual

Relatív könnyed dalt adott ki a The Devil Wears Prada. A metalcore veteránoknak a Ritual az első dala a 2022-es Color Decay című album óta, amivel egy új korszakot indítanak a zenekar életében. Nos, hallható! Valószínűleg nem kevés Bring Me The Horizont hallgattak mostanában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4018348763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum