RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol14.

2024. április 07. - sunthatneversets

umbra-vitae-2024-1052x592.jpegHeti dalmegosztásunkban metalcore szupergrupp, sima core-ságok, csajos nu metal fellángolás és goth-os borulás. /Fotó: Umbra Vitae/

KITTIE - We Are Shadows

Beindulni látszik a Kittie, bemutatta a tizenhárom év dalszünet után kiadott második dalát. A kora kétezres évek zenei világát jó értelemben idéző We Are Shadows és a videója fentebb fülelhető meg.


CEMETERY SKYLINE - Violent Storm

Mikael Stanne mostanában nem ismeri az unalom fogalmát, vagy ha ismeri is, nem szereti alkalmazni. A Dark Tranquillity és az igen aktív The Halo Effect mellé még egy újabb zenekart is bevállalt, ez a Cemetery Skyline. Az ezúttal goth irányban tapogatózó zenekar a lendületes, király dallamokkal megszórt Violent Stormot szállította le, amihez videó is jár.


BETTER LOVERS - The Flowering

A hírek szerint elkészült a Better Lovers első nagylemeze, így lassan jönnek a friss dalok, illetve a turnédátumok is. A nóták közül a The Flowering mutatta meg magát, a turnédátumok közül pedig egy jó kis Európa-kanyar, igaz ez jelen állás szerint legközelebb a csehországi Fjatfesten lesz elérhető magyarok számára.


UMBRA VITAE - Belief Is Obsolate

A múlt hónap végén jelentette be visszatérését a metalcore supergroupként aposztrofált Umbra Vitae. A Jacob Bannon (Converge) énekes, Sean Martin (Twitching Tongues, ex-Hatebreed) és Mike McKenzie (The Red Chord) gitárosok, Greg Weeks (The Red Chord) basszer és Jon Rice (Uncle Acid, Tsjuder) dobos alkotta ötös Light Of Death címmel új lemezzel is jelentkezik június 7-én, melyről itt is az első single Belief Is Obsolete címmel.


KNOCKED LOOSE - Don't Reach For Me

Komoly súlyokkal operál az egyébként sem a könnyed dalairól híres Knocked Loose. A május 10-én megjelenő You Won’t Go Before You’re Supposed To nagylemezről kiemelt, sztorizós videót kapott Don't Reach For Me igencsak ínyenc falat, ne hagyjátok ki! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4818373571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum