RockStation

Hamarosan érkezik a Kissin' Dynamite új lemeze

2024. március 23. - moravsky_vrabec

kissindynamite_2024.jpg

Elkészült a Kissin' Dynamite nyolcadik albuma, és júliusban már meg is hallgathatjuk. Addig is itt egy előzetes dal róla.

A német glam-sleaze-stadionrock csapat előző anyaga Not the End of the Road címmel jelent meg alig két éve, és e sorok írója igencsak szerette (ITT elolvashatod, miért). Johannes Braun és zenésztársai hasonló jókat ígérnek az új lemezre is, és az elsőnek megszellőztetett, nosztalgikus hangulatú Raise Your Glass alapján hihetünk is nekik.

kissin_dynamite_back_with_a_bang.jpg

Az új nagylemez címe a beszédes Back with a Bang lesz, a megjelenés július 5-e, a kiadó pedig továbbra is a Napalm Records. A németek október 8-án Budapesten koncerteznek majd, az extra jókedvért a Barba Negrába kéretik ellátogatni. A borítóval nem sokat cicóztak, de mindegy is, emeljük poharunkat a germán hard rockerekre! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1918362079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum