RockStation

DΛRKMESS - Khronos címmel új klipes dal az ősszel érkező nagylemezről

2024. április 08. - sunthatneversets

00012_dsc3757_lr.jpgTöbb, mint egy év után új anyaggal jelentkezett a budapesti kísérletezős groove/death vonalon mozgó DARKMESS. Az előző év Khaos EP-je után a banda még vadabb vizekre evez, továbbra sem kímélve a hallójáratokat. Az új Khronos című dal, nem csupán az őszi nagylemezük előzetes ízelítője, hanem egyben a saját hangzásuk egy új, merész irányának megtestesítője.

Az idő folyása és annak emberi érzelmekre gyakorolt hatásának tematikáját feldolgozó dal tökéletesen beleillik a banda által eddig következetesen épített atmoszférába, ami az antik görög mitológia köré épül. Mindez pedig kapott egy témábaillő és látványos artworköt, melyet Alapi Zsolt (Lowlife Prod) készített. 

khronos_single_art.jpg

A audiovizuális élmények további fokozása végett a Khronos egy látványos image klippel érkezett meg, mely egy nagyon izgalmasan átalakított régi sörgyár egy régi épületében készült Budafokon, az AQB-ben. A videóért ismét Kispál László (KSPL Film) felelt, akit az avatott szemek már nem egy igencsak impozáns videó készítőjeként regisztrálhattak az underground berkeken belül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7218374353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum