RockStation

A PlanetZ napja

2008. április 08. - SAABI

Most elvileg hülyeséget csinálok, mert éppen arra készülök, hogy vérrel és izzadtsággal megszerzett Kedves Látogatóinkat, azaz benneteket átirányítsalak a PlanetZ magazin oldalára, de mai napon annyi jó hallgatni és néznivalóval rukkoltak elő, hogy a műfaj és rajongói iránti elhivatottságom nem engedi, hogy ne tegyem.
(Amúgy meg megérdemlik, mert úgy gondolom, jelenleg a Planet kishazánk legszínesebb, legjobban élő online rockmagazinja és még az ingyenes(!) nyomtatott változata sem kutya.)

Itt van mindjárt a Fish! új háromszámos EP-je, amely 1 hétig hallgatható ingyé a PlanetZ oldalán. Meghallgatásra érdemes, bár lehetne azért még jócskán javítani a hangzáson, hogy igazán dögös rock'n'roll legyen belőle (mint pl. a "You vs Me"). Kicsit bátrabban kellene nyomni srácok... Legyetek állatok! :) Klikk.

...állatok, mint pl. a Speak English Or Die újrakiadásának alkalmából újra élőben zúzó SOD (remélem, kortársaim közül nem kell senkinek bemutatnom). Klikk.

...vagy mint ez az M.W.S. nevű solymári banda. A lemezük szabadon letölthető innen. Már le is töltöttem. Szerintem hamarosan meggusztáljuk itt a blogon, mert amit itt mutatnak az kimondottan kiváncsivá tett. Klikk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr29416457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum