RockStation

Casketgarden - Gitáros kerestetik

2010. szeptember 21. - sunthatneversets

A Casketgardenből Tóth Balázs gitáros jelentkezett:

Nagy csend honol a zenekar körül, de azért folyamatosan zajlik az élet körülöttünk: Megváltoztattuk a nevünket Cripple Bastards-re és Olaszországba költöztünk! Legalábbis a Brutal Assault 2009 DVD szerkesztői szerint, akik mind a tokon, mind a videó feliraton elrontották a zenekarnevet, a származási a helyet, és a számcímet. (Vagy a  felirat jó, csak nem ezt a zenekart és felvételt akarták a DVD-re tenni – ez csak nézőpont kérdése.)
Csak a hazaérkező BA látogatóktól tudtuk meg a hírt, mivel erről a szereplésről minket nem értesítettek, véleményt a felvételről és a keverésről nem kértek, tehát a hibához nincs közünk, a szereplésnek és a felvételnek viszont így is nagyon örülünk, mindenképp jobban, mintha a Cripple Bastards szerepelne Casketgarden néven.  :)
Az eredeti videó megtekinthető ezen a linken. A FireFolks Produkció pedig készített a képanyag és a dal stúdióverziója felhasználásval egy klippfélét belőle.

Legutóbbi híradásunk óta, további négy szám összeállt a következő anyaghoz, azaz összesen 6 dal van kész zeneileg és már csak hónapok kérdése, amíg vállalhatóan el tudjuk ezek játszani: egy gyors, egy középtempós, még egy gyors, egy lassú, egy triolás, meg egy Bloody Rootsnak szánt, de fel nem használt. Egyelőre ezek a „munkacímek”. :)
Mivel épp nagyon megszállt minket a múzsa, a pár előre lekötött őszi fellépést visszamondtuk, és az új dalokra feküdtünk rá.

Ebben közrejátszott az is, hogy az mozgalmas és jó hírek után a következő nagyon rossz hírt is meg kell osztanunk az érdeklődőkkel: 12 év együttzenélés után közös megegyezéssel a Casketgarden és Musitz Péter gitáros útjai elváltak egymástól. Köszönjük neki a sok emléket, sok év közös zenélést és barátságot, de valami megváltozott, elmúlt, és tán mindkét félnek jobb lesz így. Jelöltek a pozíció betöltésére már vannak, lesz pár meghallgatásszerűség a közeljövőben, szeretnénk a lehető legjobbat kihozni a tagcseréből. Bátran lehet jelentkezni a casketgarden666@freemail.hu e-mail címen. A tárgyba írjátok be: „Gitáros”. Várunk bármilyen minőségű felvételt, ahol Casketgarden vagy max. At The Gates és The Haunted számokat toltok.
Feltétel is van: légy 25-30 év körül, tudd egyedül megtanulni a számokat (GuitarPro segítség van), heti 2-3 mosonmagyaróvári próba menjen, lehetőleg GY-M-S megyei legyél és legyen normális gitárod, valamint fej+láda cuccod, vagy tudj beszerezni (ebben tudunk segíteni).

Pár hete Casketgarden eddigi összes lemeze streamelhető a zenekar honlapján, az MP3 menüben.

www.casketgarden.hu
www.myspace.com/casketgardenmetal
www.facebook.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr592311681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum