RockStation

Új cucc egy régi arctól

2023. szeptember 25. - KoaX

376808603_312733327943007_8963710501937757245_n.png

Tóth Balázs neve ismerősen csenghet azoknak, akik csípik a keményebb ágait a metalnak. A Casketgarden lelke, alapítója most arra adta a fejét, hogy egyedül létrehoz egy projektet, amit egyszerűen BalashToth-nak keresztelt el.  A Condemnation című dalhoz klip is készült. Essetek neki!

÷ 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧" c. saját szerzeményem, a japán Deathmetalvoicer énekével, megjelent YouTube-on, Bandcampen, Spotifyn és az ismert streaming felületeken. Ahol korábban egy Casketgarden dal feldolgozása is megjelent már tőlünk.
“A BalashToth név eredetileg azért született, hogy megkülönböztessem valahogy a zenei projectjeimet, és ne egy az egyben a saját, elég gyakori, nevem alatt fussanak. Aztán logo is készült ehhez a névhez, valamint elkezdtem feltölteni tartalommal. Úgy érzetem most ért a dolog arra a pontra, hogy saját dalokat hozzak ki e név alatt. Egyelőre rendszeresen megjelentett dalokban gondolkodom, nem több számos kiadványokban, de majd egyszer szeretném EP, vagy akár LP formátumba rendezni a legjobbakat. Meglátjuk.
A ÷ Condemnation egyébként eredetileg pusztán arra a célra íródott még 2018-2019-ben, hogy valamin elkezdjem tanulni a keverés fortélyait, viszont elég jól sikerült ahhoz, hogy összefoglalja mi várható a projectől. A szöveg üzenete pedig elég egyértelmű.
A játék neve továbbra is dallamos death metal - a hatásaim nyilvánvalóan ugyanazok (At The Gates, Gates of Ishtar, Dimension Zero, The Haunted, Eucharist, Carcass, Death etc), mint a Casketgarden idején - viszont úgy tervezem, hogy a zenék, amik végülis a saját nevem alatt jönnek ki kicsit szélesebb skálán mozognak majd, mint a régi bandámban.

balashtothcondemnation1400x1400.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718220615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum