RockStation

Casketgarden: Csúszik a vinyl kiadás, de itt van egy új videó

2023. június 24. - KoaX
CasketgardenPromo11_kis.jpg
Csúszik a Casketgarden This Corroded Soul of Mine lemezének húsz éves újrakiadása, illetve vinyl megjelenése. A pontos közleményről a zenekar adott ki egy nyilatkozatot, amit a cikk folytatásában olvashattok. Azonban a zenekar már most kedveskedett nekünk egy új klippel is, ami az I Witness című dalukhoz készült.

"Mint korábban hírt adtunk róla, egy különleges 20. Évfordulós, remasterizált kiadás érkezik a Casketgarden 2003-as This Corroded Soul of Mine lemezéből, limitált rozsda/fehér márvány vinyl/bakelit és digipack CD formátumban. A digipack CD-n a 2002-es “The Non-Existent" demo teljes anyaga is helyet kap majd bónuszként.
A lemezt itton a metal.hu adja ki és terjeszti, de európaszerte elérhető lesz a Season of Mist webshopjából, illetve Észak-Amerikában ugyancsak a Season of Mist North America webshopjából. Az eredeti megjelenés június közepe lett volna, de sajnos rajtunk kívül álló (bakelit gyártással kapcsolatos) okok miatt a megjelenés július közepére tolódott. Fájdalomdíjként egy különleges ajándékot terveztünk minden előrendelőnek és vásárlónak, amiről azonban majd jövő héten fogunk bejelentést tenni"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118152196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum