RockStation

Itt egy újabb Casketgarden videó!

2023. július 09. - KoaX

Casketgarden band 2011 3.jpg

A Casketgarden vinyl újrakiadás sajnos csúszik, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, azonban a zenekar nem rest. A srácok nem is akárkivel dolgoztak közösen az új videón, mint Costin Chioreanu (Ghost, At The Gates, Arch Enemy, Grave). A zenekar közleményét és a videót a tovább gomb használatával ismerheted meg.

“Amikor megkerestük Costint egy visualizer video kapcsán, álmunkban sem gondoltuk, hogy kiderüljön, hogy Costin hatalmas Casketarden rajongó volt a kétezres évek közepén. Ahogy a video miatt újra felfedezte az albumot, annyira nagy hatással volt rá ismét, hogy acryl festékkel vásznon újraképzelte az eredeti borítót. Szerintünk igazi művészeti alkotás született, és nagyon megérintett, hogy ilyen művésszel dolgozhattunk, mint Costin. Mint ajándék, a kiadás körüli kisebb csúszás okán, ez az újragonolt borító is szerepelni fog az újrakiadásban: a bakelitnél, mint egy előlap/art print, a CD verzión pedig maga a digipack csomagolás lesz ez a mű. A belső borítókon, füzeteken, pedig a régi dizájn fog szerepelni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6618161728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum