RockStation

Ízelítő a Born of Osiris és az As Blood Runs Black közelgő nagylemezeinek dalcsokrából.

2011. március 08. - Benyo.

Mindenképpen izgalmasnak ígérkezik első tavaszi hónapunk második fele, hiszen az Obscura, a Salt the Wound és az Agnostic Front stb. idei nagylemezeinek megjelenése mellett, két másik, a saját műfajukon belül rendkívül jelentős megjelenés is várható. Az egyik az As Blood Runs Black évek óta fennálló hallgatását megtörő, a Mediaskare Records-nál 15-én napvilágot látó Instinct című nagylemez, a másik a szívemhez igen csak közel álló, a múlt hónapban nálunk is, a Protest the Hero és a Darkest Hour előtt fellépő Born of Osiris, The Discovery-re keresztelt nagylemeze lesz, mely hivatalosan 22-én jelenik majd meg. 

Azt hiszem manapság egyáltalán nem meglepő, hogy egy-egy közelgő lemeznek, videoklipnek, nótának már külön trailer készül, vagy éppen egy egész lemez, úgynevezett preview-ját teszik hivatlossá a zenekarok, a közelgő lemez dalainak összevágásával. Jelen esetben is ez történt, hiszen a fent említett két zenekar már említett lemezeinek dalaiból készítettek egy-egy preview-t, amikből habár messzemenő következtetéseket vétek lenne llevonni, mégis a maguk mivoltjukban kifejezetten szórakoztatók, és rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy a már falat kaparó rajongókat mindenképpen arra kényszerítsék, hogy elmebetegek módjára naponta többször bújjak a világhálót arra vadászva, hogy hátha valahol már meg lehet hallgatni a teljes dalcsokrot. Mindezek tudatában engedjétek meg, hogy az As Blood Runs Black és a Born of Osiris tolmácsolásában a közelgő nagylemezek legjobb vagy éppen tudatosan leggyengébb pillanatit megosszam veletek, melyekben a már koncerten eljátszott és/vagy a banda által hivatalosan közzétett tételek is visszaköszönnek.
 
 
Born of Osiris-The Discovery Album Preview (Sumerian Records)
 
 
 
 
As Blood Runs Black-Instinct Album Preview (Mediaskare Records)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112723199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsi. 2011.03.09. 08:57:39

a Kvelertak-nak nincs idei nagylemeze. a 2010-es jelenik meg most az USA-ban, mert eddig ott nem volt kapható kiadós terjesztésben.

Benyo. 2011.03.09. 20:49:56

abszolút! elnézést a bakiért, már javítom is!

dzsi. 2011.03.10. 18:31:21

részemről semmi gond, csak szemet szúrt, aztán gondoltam szólok, mert ahogy észrevettem odafigyeltek az egzaktságra:)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum