RockStation

Unicum Tehetségvadászat a Tankcsapdával!

2011. március 30. - Norbert K

Ma délután 14:30-kor exkluzív sajtótájékoztatót tartottak a Zwack Budapesti Múzeum és Látogatóközpontjában, melyben bejelentették a Zwack Unicum és a Tankcsapda együttműködésével induló Unicum Tehetségvadászat!-ot. A sajtótájékoztatót Zwack Sándor, Palcsó Sára (az Unicum senior márka menedzsere), Jani Kinga (Senior PR Specialista, médiaszakértő) és természetesen a Tankcsapda tartotta.

A zenekarok jelentkezésének technikai részleteit, Zwack Sándor köszöntése után, Palcsó Sára, az Unicum senior márka menedzsere ismertette. „Az érdeklődő zenekarok olyan bemutatkozó anyaggal jelentkezhetnek, amely megítélésük szerint a leghitelesebben tükrözi a tehetségüket, kimagasló zenei teljesítményüket. Ezt a produkciót fel kell tölteniük a youtube-ra, majd következő lépésként ennek a youtube linkjét a Facebookra. az „Unicum Csak pozitívan!” profilján, a „Tehetségvadászat” fülre . Sikeres regisztrálás esetén a „Nevezések” alatt máris viszont lehet látni a feltöltött produkciót. A nevezéseket a Tankcsapda is online követi. A legtöbb szavazatot kapott 15 csapatot, a Tankcsapda személyesen is meghallgatja.” – összegezte a márka menedzser. 

 
A személyes bemutatkozásra és a legjobbak kiválasztására előreláthatóan május 31-én, a Dürer kertben kerül sor, Zwack Sándor és a Tankcsapda mellett részt vesznek ismert lifestyle és zenei szakújságírók is. Jani Kinga kérdéseire elmondták a fiúk, hogy ebből 10 zenekar lesz a szerencsés, akik 3 nyári fesztiválon is felléphetnek (Balaton Sound, Volt Fesztivál, Sziget). A legjobb zenekar pedig együtt zenélhet a debreceni trióval is, két alkalommal, az egyik biztosan a június 17-én, Budapesten, az Orczy-kertben, a másik valamikor az ősz folyamán.

Részletek hamarosan az Unicum és a Tankcsapda honlapján.

(Valamint sikerült interjút is készíteni a zenekarral, ez holnap kerül fel a honlapunkra!)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr842785724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum