RockStation

Május 15-én érkezik a Pantera jubileumi kiadványa

2012. március 28. - sunthatneversets

Ahogy mi is megemlékeztünk róla, február 25-én ünnepelte kiadásnak 20 éves évfordulóját a Pantera Vulgar Display Of Power című mesterműve, amely a csapat életében mérföldkőnek számított és széles körű elismertséget is hozott a bandának. Az album mind a mai napig a metal egyik legmaradandóbb és legbefolyásosabb mesterművei közé tartozik, amelyen Phil Anselmo énekes, "Dimebag" Darrell Abbott gitáros, Rex Brown basszer és Vinnie Paul dobos olyan dalokat termelt ki, mint a Walk, a Mouth For War, vagy a Fuckin' Hostile.


A jubileumra a Rhino egy két lemezes Deluxe Edition-nel emlékezik, melyre egy(etlen) kiadatlan dal, a Piss is felkerült, valamint az 1992. szeptember 12-ei, az olaszországi Monsters Of Rock fellépés keretében előadott hat dal, plusz a Vulgarhoz forgatott három videoklipet is meg lehet találni rajta.

Hab a tortán, hogy a Piss című kiadatlan dalra a rajongók által videó is készül, melyet az április 11-ei Revolver Golden Gods díjátadón mutatnak be.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr404345012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum