RockStation

Lehet, hogy jön az új System Of A Down album, de lehet, hogy nem

2013. augusztus 01. - sunthatneversets

System Serj.jpg

Nemrégiben írtuk meg, hogy áll a bál a System Of A Down házatáján, most viszont úgy tűnik normalizálódik a helyzet zenekaron belül. John Dolmayan dobos ugyanis a banda július 29-ei Los Angeles-i koncertjén azt ígérte a közönségnek, hogy (szó szerint idézzük): „Amikor legközelebb visszajövünk ide, már lesz egy kibaszott új lemezünk is!"

Dolmayan dátumot ugyan nem mondott, ezek alapján ez akár öt év múlva is lehetne, ám most mondatait mindenki úgy értelmezi, hogy a banda új albummal jelentkezik hamarosan. Ami ránk is férne, hiszen a banda legutóbb 2005-ben Hypnotize címmel jelentkezett új lemezzel. (Fotó: Réti Zsolt)

Mi mondjuk jobban lelkesednénk, ha a fent említett mondat Serj Tankian száján esik ki, de ő most inkább szimfonikus meg jazz albumot ad ki és valószínű, hogy nem is akar mostanában új System Of A Down anyaggal foglalkozni, legalábbis a reddit.com-on július 31-én kérdésekre adott válaszaiból ez tűnik ki. Itt például egy ilyen. Ezek után miről beszél Dolmayan?

Serj.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr975436333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum