RockStation

Kisebb vihar a System Of A Down háza táján

2013. május 21. - sebiszabi

soad2012.jpg

A banda az alábbiakat nyilatkozta a napokban : "A napokban Shavo [Odadjian basszer] a személyes Facebook oldalán közzétett néhány gondolatot, melyek nem tükrözik a System Of A Down mint zenekar véleményét és álláspontját. Ezek a vélemények félrevezetőek lehettek és csupán átmeneti rossz döntés eredménye. Hogy tiszta legyen a kép, a zenekar jelenlegi felállással fog megjelenni a bejelentett koncerteken: Serj [Tankian, ének], Daron [Malakian, gitár], Shavo and John[Dolmayan, dobok]. Ugyan az új lemez munkálatai nincsenek betáblázva, de hisszük, hogy az az egyetlen lehetőség, hogy együtt négyen tegyük ezt, ez a legjobb nekünk és a rajongóknak is."

Akkor az előzmények: Shavo pár nap ezelőtt saját személyes FB oldalán rohant ki Serj ellen:

"Oké, tegyük tisztába a dolgokat! Nem rajtunk múlik! Serj nem akarja az új albumot! Kérlek ne bosszantsatok emiatt. Csak Serj-re várunk. Lehet, hogy most gyűlölni fog az igazságért, de ezt ki kellett mondanom! [...] Bocs, emberek, de mi már szeretnénk kiadni az új lemezt, de ez nem egyeznek Serj elképzeléseivel. Kicsit vicces, hogy együtt indítottuk a bandát, és most ő fog vissza minket. Hogy úgy gondolom-e, hogy ki kellene adni egy új lemezt? Én készen állok, hogy jöjjön az új lemez egy olyan énekessel, aki része akar lenni a SOAD-nak és nem egy olyannal akinek könyörögni kell, hogy a része legyen. [...] Nem akarok Serj nélkül új lemezt felvenni, de hogy csak üljünk és várjuk, míg ő úgy nem gondolja. Na ne! A világon sok System rajongó azt kérdezi, hogy nincs SOAD, vagy nincs senki olyan jó énekes, hogy Serj-t helyettesítse. Kérlek, segítsetek dönteni, hogy működne-e a dolog szerintetek egy új énekessel. Mondjátok el a véleményeteket, mert én már össze vagyok zavarodva"

Hát akkor segítsünk együtt a SOAD-nak, mit gondoltok Ti a énekes posztról?

A zenekar legutóbb 2005-ben adott ki albumot a Mezmerize-t és a Hypnotize-t, azóta hiába várják a rajongók az új lemezt, és ez várhatóan a következő évben is így lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr205309608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum