RockStation

Lemmy borból is két kibaszott üveggel iszik meg naponta

2014. január 19. - sunthatneversets

Lemmy Kilmister.jpg

Február közepén kezdi meg a Motörhead az új nagylemez őszről elhalasztott turnéjának pótlását. Éppen ezért sokakat érdekel, hogy is van Lemmy, akinek tavaly nyár óta rengeteg egészségügyi problémája volt, melyek miatt koncerteket, többek között a komplett őszi turnét el kellett halasztani. A csapat menedzsere Todd Singerman a napokban a Decibel Magazinnak nyilatkozva adott némi felvilágosítás a frontember egészségügyi állapotáról. (Fotó: Réti Zsolt)

Singerman szerint Lemmynek komoly diabéteszes problémái vannak és bár a dohányzást teljesen elhagyta és a whiskeyzésből is jelentősen visszavett, az orvosokkal konzultálva egyfajta kompromisszumként borral helyettesíti azt. Azt viszont nem mondta a dokiknak, hogy abból is két kibaszott üveggel (sic!) iszik meg naponta. A menedzser szerint a frontember évtizedek óta űzi ezt az ipart, így aztán nem meglepő, hogy előbb utóbb azt történt, ami. Lemmy állapota most is változékony, hol jobban, hol rosszabbul van. Ezek után már akkor sem lepődünk meg, ha ez a turné is elmarad.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr655769954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum