RockStation

Death By Metal Fesztivál holnap

2014. január 31. - sunthatneversets

fleshgodapocalypse01.jpg

Most szombaton, február 1-én kerül sor az extrém metal zenék egyik legnagyobb, több mint 20 fellépőt felvonultató seregszemléjére a Dürer Kertben. A hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő Death By Metal Fesztiválon a hazai zenekarok mellett több külföldi csapat, köztük a Krisiun és a Fleshgod Apocalypse is fellép majd, valamint a Kataklysm, akik nemrég videóüzenetet is küldtek a hazai rajongóknak.

Telt házas koncertek sorával a háta mögött érkezik február 1-jén Budapestre a Kataklysm. Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Írország, Franciaország és Spanyolország után Budapesten egy igazi death metal fesztivál közepébe csöppennek majd a kanadaiak, hiszen a Dürer Kertben nem csak a turnén is velük tartó Fleshgod Apocalypse és a Krisiun, hanem még 17 zenekar játszik majd. A kanadai banda egy rövid videóüzenetben is köszöntötte nemrég a magyar rajongókat, ami itt látható:

Szombaton az első koncertek 15 óra után kezdődnek, az utolsók pedig nagyjából hajnali háromkor fejeződnek be a két teremben, így már most kijelenthető, hogy február 1-je az extrém metalt hallgatók számára a 2014-es koncertnaptár egyik legfontosabb napja lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr635791341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum