RockStation

Slipknot: Megvan, hogy kit rejt az egyik maszk?

2014. szeptember 12. - KoaX

slipknot basszer.jpg

Ma már hírt adtunk róla, hogy megérkezett az iowai horror brigád új klipje a The Devil In I, ahol láthattuk az új maszkokat (Kinek, hogy tetszik?) Na, de ez még semmi! Miről szólna a hír, ha nem arról, ami most mindenkit foglalkoztat? Ki lehet az új basszusgitáros és az új dobos? Volt itt már szó Chris Adler-ről a Lamb Of God dobosáról, de olyan hírek is felreppentek, hogy Joey marad a bandában. Azonban most úgy látszik, hogy kiderült ki az a személy, aki a 2010-ben elhunyt Paul Gray basszeros helyére került. Hajtás után kiderül, hogy kit is rejt a maszk!

A metalsucks közzétett egy cikket, miszerint 99.9%-os biztossággal állítják, hogy tudják ki az új basszusgitáros! A céltábla közepén a lenti képen látható Alessandro Venturella áll most, aki az Architecs gitártechnikusa, mellette pedig a Krokodil nevű bandában zúz. Miért is gondolják úgy, hogy ő lenne a Paul utódja? 

Alessandro Venturella.jpg

Lessétek meg csak a tetkóját az újjain. Vajon tényleg ő az új basszusgitáros?  Mi annyira nem szeretnénk ebben állást foglalni, de ha tényleg így van, akkor túl sokáig nem sikerült eltitkolni Alessandro kilétét.

Ez pedig Alessandro anyabandája a Krokodil muzsikája. Mit gondoltok megfogja állni a helyét a bandában? De ez még mindig nem minden. Lejjebb láthatjátok maszk nélkül is a fiatal embert. Rossz ember annyira nem lehet, hiszen nézzétek csak meg, hogy milyen pólója van? Ezek után még jobban várjuk a Slipknot új albumát!

Alessandro Venturella1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr576693155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum