RockStation

Egy női börtönben forgatta új videóját a Slayer

2015. augusztus 29. - sunthatneversets

slayer_video_1.jpg

Szeptember 11-én jelenik meg a Slayer új, Repentless című albuma, melynek címadó dalához forgatott videót a hét közepén a zenekar a Los Angeles keleti részén található Sybil Brand Institute elnevezésű női börtönben. A videót az a BJ McDonnell rendezte aki a Hatchet III című horrorfilmet is jegyzi, de egyébként ez az első zenei videója.

Eddig nem is volna nagy a történet viszont a videóban egy rakat színész tűnik fel kisebb szerepekben. Egészen pontosan Derek Mears ("Predators," "Friday the 13th"), Tyler Mane ("Halloween"), Jason Trost ("Hatchet III"), Danny Trejo ("Machete," "From Dusk Till Dawn"), Tony Moran ("Halloween's" Michael Myers, "American Poltergeist"), Sean Whalen ("Men In Black," "Halloween II"), Vernon Wells ("Mad Max 2," "Commando," "Weird Science") feltűnése biztos a videóban.

Állítólag az, hogy a Slayer egy börtönudvaron zenél csak egy része a sztorinak,  emellett igen sok vér fog végigfolyni a börtön falain. Alább pár fotó a forgatásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr867741898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum