RockStation

Áprilisban Budapestre jön a Primordial

2016. január 29. - sunthatneversets

Primordial 2014.jpg

The Ghosts Of The Charnel House elnevezésű turnéja keretében április 25-én a Barba Negra Music Clubban lép fel a kelta népzenét a metál súlyosabb fajtájával keverő, ír Primordial. A turné vendégei a kimondhatatlan nevű izlandi Svartidauði és a német extrém metáloz Ketzer lesznek. A koncertről további infók ITT találhatók. A Primordial utolsó lemezéről itt írtunk, az énekes Alan Averill Nemtheangával készült interjúnkat pedig itt olvashatod.

A Primordial zenekar így nyilatkozott a turné kapcsán: "Nos, igazán kib....ottul ideje már annak, hogy újra Európában turnézzunk, igaz? Már nagyon régóta esedékes ez a körút, de Primordial földjén lassan őrölnek a malmok. Szóval, már benne járunk 2016-ban, és örömmel jelentjük be a másfél hetes turnét a Ketzer és a Svartidaudi társaságában.Izgalmas csomagot raktunk össze, és minden egyes banda egy korrekt hosszúságú programmal mutathatja majd be a munkáit. Hogy átkozottul értelme is legyen. Mint a 70-es években... Nem fesztiválos programokkal jövünk! Szóval szítsuk fel a tüzet, még azelőtt, hogy Európa porig ég. Viszlát a Ghosts Of The Charnel House turnén!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288329400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Neutron 2016.01.29. 11:37:45

A Ketzernek most jött ki egy jó albuma. L.: www.youtube.com/watch?v=5oj1ijBn4b4
Azt hiszem, erre a bulira érdemes lesz kinézni. Kösz a hírt.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum