RockStation

Muse, Parkway Drive és Bullet For My Valentine a Szigeten

2016. február 08. - sunthatneversets

0289.jpg

Ma újabb neveket jelentettek be a szervezők az idei Sziget Fesztiválra, amik között a Muse személyében egy igazi nagyágyú is található. mellettük a The Last Shadow Puppets, a The NeighbourhoodDavid Guetta, a Years & YearsRoisin Murphy, a The Lumineers, a Bullet for My Valentine, a Parkway DriveJess GlynneDatsikK.I.Z.Opgezwolle és Kovacs fellépésére kerül sor.

Nem ígérkezik tehát idén sem gyengének a felhozatal pláne, hogy korábban olyan neveket jelentetek már be, mint a Sum 41 (08.10.), a Bloc Party, a Chvrches (08.15.), a Bastille, Nicky Romero, a Sigur Rós (08.13.), a Bring Me The Horizon, az M83 (08.15.), John Newman (08.12.), a Kodaline, Mø, Naughty Boy vagy a Parov Stelar (08.11.)

TOVÁBBI INFÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr398370128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum