RockStation

Maiden sátor a Fesztiválszezonra?

2016. április 14. - csubeszshuriken

maidentent.jpgHamarosan kezdődik a fesztiválszezon, ami hazánkban is több ponton kecsegtet remek fellépőkkel az idén. Párhuzamosan persze a világ egyéb csücskeibe szorult hasonló megmozdulásokkal, hogy mi rajongók is turnézgathassunk kedvenc bandáink után kicsit, amolyan vándorcirkusz üzemmódban. Ehhez dobott most remek kelléket a piacra az Iron Maiden gépezet, megérkezett a stílszerű fesztiválsátor a The Trooper kislemez borítójával az oldalán...

Ami pompás feltételeket biztosít ahhoz, hogy a sátormadzagban összekuszálódott lábak után a test a legnemesebb kardba dőlhessen bele és Eddie karjaiba huppanhasson végül. Ez pedig egy gyönyörű pillanat lehet, ha amúgy is ez volt az örök szerelem. Az egyetlen dolog, ami például a hazai rajongók kedvét szegheti az az a kétszáz angol fontnyi ár, ami azt hisszük azért sokaknál kizárhatja azt a klassz lehetőséget, hogy a Star Wars filmek első vetítéseihez hasonlóan, mondjuk az idei Soproni Volt Fesztiválon július 1-én fellépő Iron Maident - t, hat nappal a buli előtt ebben a sátorban várja majd. A sátor amit pedig feljebb már láthattatok, legyen itt most egy másik szögből is. Hátha így jobban fekszik.

iron-maiden-trooper-tent-banner1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr748604154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum