RockStation

Lehet hogy hamarosan jön az új System Of A Down album?

2016. május 07. - theshattered

soad2015.jpgPár nap és 11 éves lesz a SOAD utolsó albumpárosának idősebbik tagja, a Hypnotize, így jogosan merül fel a kérdés: hol van már a folytatás? Ha nem is adott teljesen egzakt választ a kérdésre, de Serj Tankian elhintette a Rolling Stone-nak, hogy vannak új ötletek, melyek körbe-körbe járnak a tagok között és bizony megindult a kommunikáció a bandán belül. Lássuk a részleteket:

A friss szerzeményekről: "Írtam egy csomó rockdalt. Meglátjuk, hogy mi lesz belőlük. Szándékosan nem mondom, mert nem is tudom, hogy mi lesz ezekkel a dalokkal. Lehetnek akár System, szóló, vagy bármilyen dalok, majd meglátjuk. Az idő mindent eldönt. Még várok néhány barátomra, akik mostanában kapták meg a pénzt a filmjeikre. Megvárom, míg leforgatják azokat, aztán nekiállhatok majd a filmzenéiknek."

System Of A Down 2014.jpg
A SOAD-on belüli kommunikációról: "Tartjuk a kapcsolatot és megpróbáljuk összerakni az ötleteinket. Határozottan sokat beszélünk egymással, minden irányban. Nem tudok egyértelműen állást foglalni arról, hogy lesz-e lemez, vagy sem, mert még nem vonultunk stúdióba és vettünk fel semmit. De határozottan folyik a párbeszéd, megmutattuk egymásnak a dalainkat, meg minden ilyesmi, szóval a helyzet jó. Meglátjuk, mi lesz."

Egy lehetséges új irányról: "Azt hiszem, nagyszerű lenne, ha valami új irányban alkotnánk valami új dolgot. Nagyon izgalmas lenne, de mindenkinek a fedélzeten kell lennie, egy állásponton és ezt olyan módon kell megvalósítani, hogy mindenki elégedett legyen a végeredménnyel. Ha ezt meg tudjuk oldani, meg is fogjuk csinálni."

Bónuszként pedig álljon itt Serj új dala, mely a napokban került nyilvánosságra:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr898693442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum