RockStation

A Dystopia megy a Wacken Fesztiválra

2016. június 29. - sunthatneversets

wmb_2016_flyer_landscape_w_nulogo.jpg

Megszületett a 2016-os verseny végeredménye, amely a következőképpen alakult ki. Mind a zsűri szavazataiból, mind a közönségszavazatokból kialakult egy-egy sorrend, amelyeknél az első helyezés 6 pontot, a második 5-öt, a harmadik 4-et, a negyedik 3-at, az ötödik 2-t és a hatodik 1-et ért. Ahol holtverseny alakult ki, ott mind a két zenekar a magasabb pontszámot kapta, a végeredményt pedig a két sorrend összpontszáma határozta meg.


A zsűri sorrendje: 1. Dystopia (6 pont), 2. Phrenia (5p), 3. Sirens Chant (4p), 4. Hot Beaver (3p), 5. Sunwharf (2p), 6. Inhale Me (1p)

A közönségszavazatok sorrendje: 1. Hot Beaver (6 pont), 2. Dystopia (5p), 3. holtversenyben Sunwharf (4p) és Inhale Me (4p), 5. Phrenia (2p), 6. Sirens Chant (1p)

A fenti két sorrend alapján a végeredmény:
1. Dystopia (6+5) - 11 pont
2. Hot Beaver (3+6) - 9 pont
3. Phrenia (5+2) - 7 pont
4. Sunwharf (2+4) - 6 pont
5. holtversenyben Inhale Me (1+4) és Sirens Chant (4+1) - 5-5 pont

A különdíjak:

Hot Beaver - BOSS BB-1X Bass Overdrive a Roland East Europe felajánlásában, és Marshall Mode fülhallgató az Audmax felajánlásában
Inhale Me - Marshall Major PitchBlack fejhallgató az Audmax felajánlásában
Phrenia - Sennheiser e935 mikrofon az Audiopartner Kft. felajánlásában
Sirens Chant - Marshall Monitor fejhallgató az Audmax felajánlásában
 - SD-1W Waza Overdrive a Roland East Europe felajánlásában, és 100 darab névre szóló pengető a RockYourSelf felajánlásában

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr698853558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum