RockStation

Hivatalos: Dirk Verbeuren a Megadeth új dobosa!

2016. július 15. - theshattered

megadeth_2015_1.jpgTegnaptól hivatalosan is a Soilwork ütőse, Dirk Verbeuren ül a Mustaine & Co.-nak is bátran nevezhető Megadeth dobcucca mögött. Az eredetileg csak turnédobosként csatlakozott Verbeuren a Dystopia albumot feljátszó Chris Adler helyére érkezett az amcsi thrasherekhez, reméljük egy ideig ott is marad. A zenekar hivatalos közleménye következik:

"A Megadeth örömmel tudatja, hogy Dirk Verbeuren lett a zenekar új dobosa. Verbeuren, aki a svéd metalzenekarból, Soilworkből lehet ismerős, már hónapok óta a zenekarral játszik, az első bulija a Rock on the Range fesztiválon volt májusban, 40000 koncertlátogató előtt.

Előzőleg a Lamb Of God dobosa, Chris Adler játszott a dobokon, így a zenekar legutóbbi lemezén, a Dystopian is és ha más elfoglaltsága nem akadt, turnékon is fellépett a Megadeth-tel.

A zenekarvezető Dave Mustaine a következőt mondta: "Chris Adler segítsége még az elkövetkező években is érződni fog. A Megadeth új erőre kapott Chris játékának köszönhetően és hálásak vagyunk, hogy Dirk Verbeurent javasolta nekünk a dobos pozícióra. Hihetetlen mértékű köszönettel tartozunk Chrisnek és hatalmas üdvözlet Dirknek."

Az új dobos Verbeuren ezt tette hozzá: "Dave, David és Kiko! Hálás vagyok a meleg fogadtatásért és már nagyon várom, hogy együtt játszak és írjak veletek igazi keménykötésű zenéket, srácok. Chris Adler, köszönöm, hogy bemutattál a Megadethnek - és a bátorításodért, támogatásodért."

Adler: "Megtiszteltetés és élvezet volt, hogy az örökös kedvenc zenekaromhoz csatlakozhattam és hogy részese lehettem a visszatérésüknek a csúcsra. Hihetletlenül jól éreztem magam mindenkivel az egész idő alatt, a dalírástól kezdve a rendezésen és a felvételeken át a turnézásig és az időközben született barátságokig. Nem volt semmi vita, vagy dráma, nincsenek rejtett sztorik. A Megadeth egy teljes munkaidejű dobost érdemel, de akárhogy szereném, nem tudok egyszerre két helyen lenni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a Lamb Of God tagja vagyok és hogy a hőseimmel is játszhattam egy színpadon. Még mindig nem hiszem el, látom magam előtt a gyerekkori énemet, amikor kinyitottam a Megadeth lemezeimet... most meg már egy öregdiák vagyok! Nagyon büszke vagyok rá és továbbra is a legnagyobb rajongójuk leszek."

A Megadeth ma este a Rockmaratonon fogja lezúzni az arcokat, érdemes lesz kilátogatni egy kis büntetésért!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr928891152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum