RockStation

Zeitgeist Pop - Megérkezett az Alone in the Moon második videoklipje

2016. július 21. - BETH

aitm.jpg

Új videoklippel jelentkezett a budapesti Alone in The Moon. A grunge-stoner-hard rock elemeket ütős szövegekkel ötvöző trió a Zeitgeist Pop című dalukra forgatta második klipjét, amelynek koncepcióját és látványát a rendező-vágó-operatőr ”mindenes” Buttinger Gergely valósította meg.

Hétfőn jelent meg a budapesti Alone in The Moon (Várhidi Adrián – ének, Simon Zoltán – basszusgitár, Menyhárth Balázs – dobok) második videoklipje. A dögös-dühös grunge-rock-stoner zenét ütős, nyers szövegekkel kombináló csapat debütáló albuma, a Collection of Great Generational Anthems tavaly májusban jelent meg (ajánlónkat itt olvashatjátok). A banda a lemez első dalára, a Zeitgeist Pop-ra készítette el mostani, dinamikus imázs klipjét, a felvétel rendezőjét, vágóját, operatőrét pedig Buttinger Gergely személyében találták meg.
aitm1.jpg

Az együttes Tumblr oldalán már korábban is olvashattunk a lemezről, és a dalról szóló bejegyzéseket, ezekből pedig már a premier előtt is kiderült egy két érdekesség:

„Vizuális tekintetben a Harcosok klubja nyomasztóan szabad világát idéztük meg, ami nem véletlen, mivel a film (és a könyv) mondanivalójához hasonlóan a lemez is erősen támadja a kényelembe való belerohadást, az önmagáról szóló mértéktelen fogyasztást, a mesterségesen előállított tökéletességet, a kötelezően előírt „be happy” fasiszták semmitmondó hashtag-és motivációs idézetes propaganda gépezetét, vagyis a kultúrát, amiben a boldogság státuszszimbólum. A rendező-operatőr-vágó mindenes Buttinger Gergely hihetetlen lelkesedéssel és maximális profizmussal állt hozzá a kliphez, az ötletek és elképzelések 99 százaléka hozzá fűződik, és szerintünk nagyon-nagyon király dolgot hozott ki a képességeihez képest minimális költségvetésből” – fogalmazott Adrián.

aitm4.jpg

A banda legközelebb most szombaton, július 23-án lép fel a debreceni Campus Fesztiválon, de a nyáron még több helyen találkozhattok velük az országban, ősztől pedig visszatérnek a fővárosba is. Most pedig jöjjön a klip!

 A banda Facebook oldala itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48904182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum