RockStation

Guns N' Roses fanok nagy részét nem érdekli a Chinese Democracy

2016. július 27. - theshattered

gnr_nagy.jpgA Guns N' Roses East Rutherfordban megtartott koncertje kiváló alkalmat adott az Alternative Nation munkatársainak, hogy megtudják: mit gondolnak a koncertre siető rajongók az Axl és Társai Bt. legutóbbi vállalkozásáról, a 2008-as Chinese Democracyról. Nektek mi a véleményetek a fent megnevezett korongról? Tetszett, nem tetszett? Hogy őszinték legyünk, az Ultimate Guitaron is megjelent videó eredménye egyszerre volt várt és váratlan. Lássuk csak!

Az angolul nem igazán tudó olvasóink a videó alatt magyarul is olvashatják a válaszokat!

1. rajongó: "Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem hallgattam még meg. A régi dalok miatt vagyok itt."

2. rajongó: "Éppenséggel kedvelem az albumot, de azért jöttem, hogy a régi bandát lássam játszani. Régi dalokat akarok."

3. rajongó: "Nem igazán hallgattam, inkább a többi lemezüket szeretem."

4. rajongó: "(nevet) Jó kérdés... Kérem, kapcsolja ki! :) "

5. rajongó: "Szerintem jó kis lemez volt, de a klasszikusokat lehetetlen felülmúlni... Mindig várom, akármivel is rukkolnak elő, de azért a régi cuccok miatt jönnek ide az emberek."  Miután megkérték, hogy nevezze meg a kedvenc Chinese Democracys dalát, csak ennyit mondott: "Nem tudom, biztos te is inkább a Mr. Brownstonera, a Nightrainre és a többi klasszikusra indulsz be."

6. rajongó: "Hogy őszinte legyek, nem sokat tudok róla, nem hallottam még, de nagyon várom, hogy élőben is hallhassam ma este... WOOOOOO!"

7. rajongó: "Szeretem. A kedvencem a Shackler's Revenge."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr878916454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum