RockStation

Így került Corey Taylor az új Korn lemezre

2016. augusztus 03. - theshattered

korn_2015.jpgAhogy már minden rajongó szépen, betéve tudja, október 21-én érkezik a legfrissebb Korn dalcsokor, a The Serenity of Suffering, melynek egyik dalában nem más vendégszerepel, mint a Slipknot és a Stone Sour aranytorkú frontembere, a nagyszájú, mobiltelefon- és tahóellenes Corey Taylor. De hogyan is jutottak el addig, hogy a józan ésszel is minimum klipes dalnak szánt A Different Worldhöz adja az iowai a hangját? Így!

"Tavaly csináltunk egy közös Slipknottal turnét." - mesélte a Korn dobosa, Ray Luzier a Youtubeos rockújságírónak, Lucas H Gordonnak (videó lentebb) - "Természetesen nagy Slipknot rajongók vagyunk és Slipknoték is őszintén vállalják, hogyha nem lett volna a Korn, ők sem kezdtek volna bele a dologba. Szóval a londoni buli előtt Fieldynek, a basszerunknak akadt egy ötlete: 'Kellene csinálni egy feldolgozást, de nem az egyik saját, vagy egy Slipknot dalból. Menjünk az árral szembe és csináljunk meg egy Beastie Boys feldolgozást!' Beszéltünk Coreyval és tetszett nekik az ötlet. 'Gyerünk, csináljunk meg azt a szerencsétlen Beastie Boys dalt!' Szóval nekiláttunk. Az egészet egy kis cuccon hoztuk össze a backstageben.

Az egész nagyon beindított minket. 'Ember, mennyire király lenne, ha valahogy szerepelne az albumunkon!' Felhívtuk, pont jó volt az időzítés, elrepült Nashvillebe, eljött hozzánk a stúdióba és odaverte neki! Az egyik kedvenc dalom lett a friss lemezről, mindig libabőrös leszek, amikor meghallom!"

Itt lentebb az említett Beastie Boys feldolgozást, illetve a Korn új dalát, a még Corey mentes Rotting in Vaint is megtaláljátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr758931102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gab666 2016.08.05. 16:00:47

Ez a kattintásvadász cikk egy nagy határ katyvasz, lófasszal nyakon öntve. Most mi van?
"minimum klipes dalnak szánt A Different Worldhöz adja az iowai a hangját..." ezt honnan veszed? Valahol meghallgatható már ez a szám?
"a Korn új dalát, a még Corey mentes Rotting in Vaint is megtaláljátok!" Vagy ezek szerint most a Rotting in Vain-ben fog énekelni Corey?
A dobos interjújának google szintű fordításáról meg inkább nem is mondok ezek után semmit.

Kútmester 2016.08.10. 15:40:36

A Sabotage-t tőlük hallva libabőrös lettem.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum